Sorbalit® er en førende international producent og leverandør af Sorbalit® specialiseret aktivt kul og tilhørende absorptionsteknologi. AquaTec forhandler og sælger dette i hele Scandinavien

Fra fremstillingsvirksomhederne i Europa, Asien og Australien udnytter Sorbalit ®  den nyeste teknologi til krematorier.

Kombinerede leverandører med omfattende ressourcer i CPL industries Group, CarboTech AC Gmbh & Sorbalit ® har tilsammen enestående ekspertise i levering og anvendelse af aktivt kul på verdensplan. Aquatec kan via ovenstående firmaer tilbyde en bred vifte af alle former for aktivt kul.

I en stadig mere konkurrencepræget verden, forpligter AquaTec sig til at levere Sorbalit ® omkostningseffektive og anvendelsesspecifikke løsninger, som opfylder de stadig strengere milijø- og prouktkvalitets normer, som vores kunder står overfor.

Røggasrensning fra krematorier og medicinsk affaldsforbrænding.

Røggasserne produceret af krematorier og medicinsk affaldsforbrænding kan indeholde forurenende stoffer, der kræver fjernelse for at forhindre udslip til miljøet, for eksempel hydrogenchlorid (saltsyre) og tungmetaller.

For at overholde emissionsnormerne, kan gasserne behandles med Sorbalit ® aktivt kul for at fjerne forurenende stoffer. Aktivt kul er installeret i faste filtre.

De forurenende stoffer er absorberet til overfladen af aktivt kul, og fjernes dermed fra gassen, inden udluftning.

Forstørret billede af aktivt kul monokyle      

Sorbalit ®

AquaTec tilbyder Sorbalit ®   i  vores sortiment af aktivt kul. Disse produkter er fremstillet af specielt udvalgte kul, der er damp aktiveret ved høj temperatur. Dette giver aktivt kul med stort overfladeareal og pore-volumen, som er særlig velegnet til fjernelse af forurenende stoffer fra røggasser.

Øget effektivitet til fjernelse af sure gasser og kviksølv kan opnås ved hjælp af imprægnering med uorganiske salte.

Sorbalit ® 35% PRGs

Pulveriseret 35% PRGs Carbon

65% Calcium dihydroxide     

Tags:

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
%d bloggers like this: