Duraflex vippestande er designet ved hjælp af de nyeste teknologier og materialer for at sikre, at uanset hvor ekstremt et miljø de placeres i så kan springeren have den ultimative tillid til udstyret og fokusere på at opnå deres allerbedste spring – konsekvent, gang på gang.

Kort stand

Duraflex kort stand har støttepunkter, der er identiske med 1 Meter og 3 Meter standen ligesom gelændere og ankerenheden har det. De er designet til brug på betonsokler eller DuraFlex platform med brug af seks bronze dækankre eller seks Hilti gevindindsatser i rustfrit stål, enten på et eller tre meters niveau. Denne model har ingen gelændere. Vi anbefaler dog, at adgangsbro eller platform er designet med gelænder.

Læs mere

SPECIFIKATIONER: DuraFlex ankerstand og omdrejningsstand , “Kort stand” er designet til montering på en beton-, stål- eller anden special fabrikeret udskringsplatform. Udspringsstanden består af tunge aluminiumstøbegods belagt med epoxymaling. Rullen og skinnerne er varmebehandlet, hårdanodiseret ekstruderet aluminium. Lejerne til rullen og skinnerne er teflon / polymer med fedtsmurte kanaler. Springbrætets ankerhængsler er varmebehandlet aluminiumsgitter med en designstrækstyrke på 35.000 psi og er hårdanodiseret. Dykkerbrættets ankerbolte er brugerdefinerede korthalsede 5/8” diameter med 3 1/2” lange rustfrie stålvognsbolte. Udkringsstanden leveres uden gelændere. Stativet er designet til montering med brug af seks bronzedækankre eller montering med seks Hilti-gevindindsatser i rustfrit stål.

Kort stand med gelænder

Duraflex Kort Stand har støttepunkter, der er identiske med 1 Meter og 3 Meter Standen, og lignende gelændere og forankringsenheder. De er designet til brug på betonsokler eller platforme med brug af seks bronze dækankre eller seks Hilti gevindindsatser i rustfrit stål, enten på et eller tre meters niveau. Denne model leveres med top- og mellemhåndlister på to sider

Læs mere

SPECIFIKATIONER: Ankerstand og omdrejningsstand “Kort stand med gelænder” er designet til montering på en beton-, stål- eller anden special fabrikeret udspringsplatform. Udspringsstanden består af tungt aluminiumsstøbegods leveret med epoxy pulverbelægning. Rullen og skinnerne er varmebehandlet og hårdt anodiseret ekstruderet aluminium. Lejerne til rullen og skinnerne er af teflon / polymer med fedt smurte kanaler. Udspringsbrættets ankerhængsler er varmebehandlet aluminiumsgitter med en designstrækstyrke på 35.000 psi og er hårdt anodiseret. Udspringsbrættets ankerbolte er korthalsede 5/8” diameter med 3 1/2” lange rustfri transport bolte, specielt designet til at arbejde på Duraflex vippebrædder. Udspringsstanden leveres med top og mellemste håndlister på to sider. Udspringsstandens håndlisterne er 304 rustfrit stålrør, fastgjort til gelænder støtterne med skinneklemmer i rustfrit stål. Skinnerne strækker sig ud til kanten (eller ud over) swimmingpoolen, og skinneenderne er udstyret med gelænderpropper. Stativet er designet til montering med brug af seks bronze dækankre eller montering med seks Hilti gevindindsatser i rustfrit stål.

1 meter stand

Denne 1 Meter Duraflex stand leveres med top- og mellemhåndlister på begge sider. 1 Meter strukturer leveres i fem forskellige højder

Læs mere

1 Meter udsprings stand har en højde på 1 meter , + 5%. Udspringsstanden består af tung aluminiumsstøbegods belagt med epoxymaling. Rullen og skinnerne er varmebehandlet, hårdt anodiseret ekstruderet aluminium. Lejerne til rullen skinnerne er af teflon / polymer med fedt smurte. Vippebrættets ankerhængsler er varmebehandlet aluminiumsgitter med en designstrækstyrke på 35.000 psi og er hårdt anodiseret. Hængsler er monteret på en tværgående støbning, der tillader 6 nivellerings positioner i trin på en tomme. Udspringsbrættets ankerbolte er korthalsede 5/8” diameter med 3 1/2” lange rustfri transport bolte, specielt designet til at arbejde på. Udspringsstanden leveres med top- og mellemhåndlister på begge sider. Udspringsstandens håndlisterne er 304 rustfrit stålrør, fastgjort til gelænder støtterne med skinneklemmer i rustfrit stål. Skinnerne strækker sig ud til kanten (eller ud over) swimmingpoolen, og skinneenderne er udstyret med gelænderpropper. Stativet er designet til montering med brug af seks bronze dækankre eller montering med seks Hilti gevindindsatser i rustfrit stål.

3 meter stand

Duraflex 3 meter stand er designet til nem installation i eksisterende bassiner. Installation af Duraflex 3 meter kræver ikke nogen udgravning i eksisterende beton eller en dyr betonplatform. Aluminiumsstøbningerne er tykke og tunge, hvilket giver en stabil base til vippebrættet. Stigens form er designet til at placere støtte direkte under vippebrættets bageste monteringssted, hvilket øger stabiliteten.

Stigen har indbyggede gelænder, der giver et behageligt greb, når udspringeren går op ad stigen. Trinene er i et bredt, behageligt design med udskiftelig skridsikker slidsebane, der matcher Duraflex-konkurrencens vippebræt. Denne stige er meget nem og behagelig at bruge.

Læs mere

SPECIFIKATIONER: DuraFlex 3 meter standen er tre meter høj, + 2%. Dykkerstanden består af tunge aluminiumsstøbegods belagt med epoxymaling. Rullen og skinnerne er varmebehandlet, hårdt anodiseret ekstruderet aluminium. Lejerne til rullen skinnerne er af teflon / polymer med fedt smurte. Vippebrættets ankerhængsler er varmebehandlet aluminiumsgitter med en designstrækstyrke på 35.000 psi og er hårdt anodiseret. Hængsler er monteret på en tværgående støbning, der tillader 7 nivellerings positioner i trin på en tomme. Udspringsbrættets ankerbolte er korthalsede 5/8” diameter med 3 1/2” lange rustfri transport bolte, specielt designet til at arbejde på. Standen leveres med top- og mellemhåndlister på begge sider. Udspringsstandens håndlisterne er 304 rustfrit stålrør, fastgjort til gelænder støtterne med skinneklemmer i rustfrit stål. Skinnerne strækker sig ud til kanten (eller ud over) swimmingpoolen, og skinneenderne er udstyret med gelænderpropper. Stativet er designet til montering med brug af 6 bronze dækankre eller montering med otte Hilti gevindindsatser i rustfrit stål.

3 Meter Duraflex standen er fremstillet af lignende og identiske komponenter som 1 Meter standen. Flere elementer er udskiftelige, såsom det komplette omdrejningsmodul og ankerhængser. Alle elementer er individuelt belagt med epoxymaling. Det vigtigste enkelt træk ved den tre meter lange Duraflex er den enkle otte-punkts dækforankring, der ikke kræver nogen specielle fodfæste og kan installeres på et eksisterende dæk, hvis beton er af god kvalitet og ikke mindre end 12 cm tyk. Håndlisterne er fremstillet af rustfrit stålrør og er fastgjort til strukturen med hurtig montering af skinneklemmer i rustfrit stål. Alle støttelejer er nylon, og støttebenet kan justeres for at tage højde for slid. Der er fedtbeslag monteret på rulleblokkene til rulle- og glidelejer. Ankerstanden kan justeres lodret i 7 spring af 1.6 cm, hvilket muliggør den enkle nivellering af brættet på forskellige dækhældninger. 3 meter standen fås kun i en model der har gelændere på begge sider. Ankerstanden er fremstillet i tre forskellige højder, og stigeenheden er fremstillet i 13 forskellige højder for at imødekomme dækkets niveau til vandstandsdimensionerne fra 0 til 32,5 cm (+ 4,95 cm).

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
%d bloggers like this: