Det kan være en udfordring at finde den rigtige 6-vejs ventil til sit filter. Ofte vil din leverandør af pool udstyr spørge dig: “Hvilket mærke og model har du?” og det er jo fint hvis man selv har købt filteret eller der sidder en mærkat på siden af filteret. Næste udfordring kan så være at filteret ikke produceres mere og ingen kan finde den ventil der vil passe på dit filter. Her kan vi måske hjælpe.

6-vejs ventiler eller multiport ventiler som de også kaldes laves sjældent af filter producenten. De produceres af specialfabrikker. Vi giver dig mulighed for at måle dig frem og finde den ventil der passer til dit filter ved at følge beskrivelsen i denne artikel.

Der findes som udgangspunkt 2 typer 6-vejs ventiler – nemlig topmonteret og sidemonteret.
De sidemonterede findes dernæst i 3 størrelser – 1.5″, 2″ og 3″ – langt de fleste private pool anvender 1.5″ men har du et meget stort filter kan den være 2″. Du finder størrelsen på din ventil ved at måle “fra skrue til skue” på toppen af ventilen (K). 1.5″ er 175mm, 2″ er 230mm og 3″ er 330mm

De topmonterede ventiler findes i 2 størrelser – 1.5″ og 2″. Igen finder du størrelsen på din ventil ved at måle mellem skruerne (K). 1.5″ ventilen måler 180mm og 229mm.

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
%d bloggers like this: